10 veelgestelde vragen over kunststof voordeuren

Welkom bij weer een nieuwe blog over kunststof voordeuren. De vraag naar kunststof voordeuren blijft maar toenemen, mede vanwege de duurzaamheid en aantrekkelijke prijs. Een kunststof voordeur kan ook zo gemaakt worden dat deze goed aansluit bij de algemene uitstraling van de woning en uiteraard is het ook belangrijk dat deze ook uw veiligheid waarborgt. In deze blog beantwoorden wij veel gestelde vragen over kunststof voordeuren, zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Prijzen van kunststof voordeuren

Wat is de prijs voor een kunststof voordeur?

De gemiddelde prijs van een kunststof voordeur is ongeveer €1500. Goedkoop zijn ze beschikbaar rond de €800 euro, maar een dure voordeur kost makkelijk €3000.

Wat is de prijs van een voordeur met brievenbus?

De prijzen van kunststof voordeuren met brievenbus lopen enorm uiteen, vooral omdat de brievenbus maar een klein onderdeel is van de deur. De minimale prijs ligt rond de €800 en kan oplopen tot een paar duizend euro.

Wat is de prijs van een kunststof voordeur inclusief montage?

De prijs van een nieuwe voordeur inclusief montage varieert van €1.500 tot €4.000. De exacte prijs hangt af van de factoren die we hierboven hebben genoemd.

Wat is de prijs van een kunststof voordeur inclusief kozijn?

De gemiddelde prijs voor een kunststof voordeur inclusief kozijn is rond de €2000. Dit is exclusief montage.

Wat is de prijs van een goedkope kunststof voordeur?

Een goedkope kunststof voordeur kost ongeveer €800.

Meer weten over de prijzen van kunststof voordeuren? Neem in kijkje in onze vorige blog: Wat kost een kunststof voordeur inclusief plaatsing?

Kleuren

In welke kleuren kan ik kunststof voordeuren kopen?

Kunststof voordeuren zijn letterlijk in alle kleuren te koop. De meest gekozen kleuren zijn wit, grijs en zwart. Tegenwoordig zijn beton en agaat grijs populaire kleuren.

Subsidie

Wat voor subsidie kan ik krijgen voor mijn nieuwe kunststof voordeur?

U kan gebruik maken van de ISDE regel bij de overheid waarbij u tot €90 per m2 aan subsidie kan krijgen voor een goed geïsoleerde voordeur.

Veiligheid

Hoe veilig zijn kunststof voordeuren?

Wilt u een veilige voordeur, dan is een kunststof deur een goede keuze. Dit komt omdat ze een speciale meerpunts-sluiting hebben waarbij de deur op meerdere plekken wordt afgesloten.

Voordelen

Wat zijn de voordelen van kunststof voordeuren?

– De deur hoeft niet opnieuw geschilderd te worden
– Enorme keuze in kleur
– Veilig
– Kan goed tegen weersomstandigheden
– Isolerend
– Vele verschillende opties in ontwerp

Nadelen

Wat zijn de nadelen van kunststof voordeuren?

– Kleur kan niet overgeschilderd worden
– Reparatie is soms lastig
– Voor sommige geen mooie optie

Conclusie

Al met al blijkt uit antwoord van bovenstaande vragen de keuze voor kunststof voordeuren een slimme zet te zijn. Ze hebben meer voordelen dan nadelen, zijn aantrekkelijk in prijs en zorgen bovendien voor goede isolatie en veiligheid. Wij raden u altijd aan om offertes te vergelijken bij meerdere specialisten bij u in de regio. Dit zorgt ervoor dat u de juiste prijs betaald voor kwaliteit.

blog

Gerelateerde blogs